Přejít k hlavnímu obsahu

Efron se oficiálně stává koučem SINNERS

12. 3. 2020 | 13:11 Counter-Strike 2
Vlétnout na scénu se SINNERS podařilo na jedničku. Hned ze svého prvního vystoupení si odvezli pohár a na vítězné fotce se kromě hráčů objevoval i týmový kouč. Většina znalců domácí scény jej moc dobře poznala, nicméně oficiálním se stává až nyní.
SINNERS
SINNERS

Žádná hvězdná sestava se neobejde bez pořádného kouče a SINNERS nyní ulovené jednoho opravdu zkušeného. S týmem totiž již od ledna spolupracuje legenda z dob Counter-Strike 1.6, Tomáš 'efron' Pechman, někdejší hráč české reprezentace a týmů jako nEophyte nebo SkyRiders. Nová organizace, jejíž výkonný ředitel se o víkendu rozpovídá v TV pořadu COOL Esport, cílí na Evropu a vedle toho mají ty nejvyšší domácí ambice.

Efron sice nejlepší léta své kariéry zažil ve verzi 1.6, ale hráčem Global Offensive je i dodnes. V roce 2015 si dokonce po dobu dalších hvězd dřívější generace zahrál i na MČR. Právě jeho zkušenosti mohou vytříbenými individuálními dovednostmi napěchovanou mašinu vyladit k dokonalosti, pokud se v týmu vytvoří ta správná synergie. Premiéru jako oficiální člen týmu si efron odbude na víkendové kvalifikaci do Tipsport COOL ligy.

Celá sestava týmu SINNERS vypadá takto:

 Česká republika Jindřich 'ZEDKO' Chyba
 Česká republika Sebastian 'beastik' Daňo
 Česká republika Hubert 'CaNNiE' Ludwig 
 Česká republika Max 'SHOCK' Kvapil
 Česká republika Adam 'NEOFRAG' Zouhar

 Česká republika Tomáš 'efron' Pechman – trenér

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: SINNERS, efron
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.