Přejít k hlavnímu obsahu

Eichii a Norwis uspěli v kvalifikacích na MT Ironfoge, Pardub zas zářil na ladderu

9. 2. 2021 | 19:38 Hearthstone
Ovládnout jednu z kvalifikací na Masters Tour Ironforge se v jeden den povedlo hned dvěma našincům – minulou sobotu si své místo zvládl vybojovat jak Dominik "Eichii" Eichenberger, tak Štěpán "Norwis" Šimek.
Hearthstone
Hearthstone

Jak čas běží, první letošní zastávka Masters Tour, která ponese název Ironforge, se neúprosně blíží. A spolu s tím i roste počet kvalifikovaných našinců – ti byli ještě před samotným začátkem kvalifikační části dva, své místo měl totiž jisté Jaromír "Jarla" Vyskočil, jenž za to může vděčit svému statusu velmistra, a díky úspěchu na Masters Tour Madrid také Josef "Jobsad" Smutný. K této dvojice se pak jen pár dní po otevření kvalifikací připojil Oldřich "Faeli" Mahdal, a nezahálí ani zbytek domácích HSkařů.

Jako další si své místo zajistil Jakub "Pardub" Pardubský, který vsadil na ladderu, kde se mu kvalifikovat povedlo po umístění na 22. příčce na asijském serveru. A minulý víkend se pak domácím hráčům zase jednou dařilo v kvalifikacích – v sobotu nejprve jednu ovládl Dominik "Eichii" Eichenberger a hned ten samý den pak to samé zvládl i Štěpán "Norwis" Šimek. Zatím je tak kvalifikovaných pěkných šest našinců, a toto číslo navíc stále může růst, neb kvalifikací na MT Ironforge zbývá ještě víc jak 150!

Domácí hráči kvalifikovaní na HS Masters Tour Ironforge:

  •  Česká republika Jaromír "Jarla" Vyskočil – Nordavind
  •  Česká republika Oldřich "Faeli" Mahdal – Entropiq
  •  Česká republika Josef "Jobsad" Smutný – Entropiq
  •  Česká republika Jakub "Pardub" Pardubský – ECLOT
  •  Česká republika Štěpán "Norwis" Šimek – Inside Games
  •  Česká republika Dominik "Eichii" Eichenberger – Inaequalis
Štítky: Masters Tour
miluju videohry a hlavně ligu legend