Přejít k hlavnímu obsahu

Emerickson nejprve překonal český rekord, a poté se stal světovou jedničkou!

25. 1. 2021 | 02:08 EA SPORTS FC 24
Emerickson patří mezi největší české streamery a na poli simulátoru FIFA je absolutní jedničkou. Nejde však o tvůrce, jehož doménou by byla čistá zábava – samotná hra mu totiž říká pane. Hráč pražské Sparty dokázal být po tři lednové víkendy neporažený a přemožitele našel až ve chvíli, kdy pokořil český rekord. To ale nebylo vše!
Emerickson
Emerickson

Jan 'Emerickson' Krupička je jedním z hlavních pilířů esportové divize klubu AC Sparta Praha. Jeho nejnovějším spoluhráčem se stal Mario 'MarioOoso99' Gumbrešt, ale v jeden moment se i přes společné působiště stal právě on jeho konkurentem. MarioOoso99 byl totiž až do tohoto víkendu držitelem českého rekordu v počtu vítězství v řadě ve FUT Champions, tedy oblíbené víkendové lize. Emerickson však do roku 2021 vstoupil s výtečnou formou a jakmile poprvé prolomil bránu čistého skóre za jeden víkend, tak tuhle metu pokořil hned třikrát po sobě.

Emerickson se díky skóre 90 ku 0 začal pohybovat mezi nejlepšími hráči světa, jenže měsíc leden ještě není u konce. Hráč pražské Sparty se však s velkou vervou pustil i do čtvrtého víkendu a po 13 výhrách bylo jasné, že nový český rekord bude právě jeho. Cíl však byl podstatně vyšší – světová konkurence. Eme ale bohužel počtvrté v řadě na čistý víkend nedosáhl. Stopku mu po 27 výhrách, tedy dosažení Elite 1, vystavil německý hráč FCH_Henning. Zbylé zápas byly extrémně nervózní a poslední duel dokonce šel do prodloužení. Český hráč to ale i přes jednu prohru zvládl, celkově má před posledním víkendem v lednu skóre 119-1 a v moment jeho dohrání víkendové ligy (půl třetí ráno) se stal světovou jedničkou! Zázračné dítě Anders Vejrgang jej sice předskočilo, úžasný pocit mu ale už nikdy nikdo nevezme. Velká gratulace a hodně štěstí při odměnách a posledním víkendu!

Emerickson FUT
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.