Přejít k hlavnímu obsahu

Enterprise Esports se nadále rozrůstají a verbují nebezpečnou VALORANT sekci

17. 9. 2020 | 15:00 VALORANT
Herní organizace Enterprise Esports se po začátcích v CS:GO hojně rozrůstá a další akvizice přichází nyní. Po sekcích v Brawl Stars, Critical Ops a PUBG nyní přichází pětice hráčů FPS titulu VALORANT. Nejde navíc o žádné zelenáče, ale o jednu z nejlepších sekcí domácí scény.
Enterprise Esports VALORANT
Enterprise Esports VALORANT

Kdo sleduje domácí VALORANT scénu od vydání hry, tak mu jistě neunikl název AVENUE Esports. Pětice bývalých hráčů Call of Duty se dala dohromady ve hře Battalion 1944 a společně přešla na nejnovější hit mezi FPS hrami. Postupně však přišly tři změny v sestavě a s tou poslední, v měsíci srpnu, přišel také odchod z belgické organizace. Tryout na pátého hráče byl úspěšný, a tak celá pětice mohla hledat nové zázemí.

V srpnovém článku jsme uváděli i kontakt pro případný zájem ze strany organizací a ex-AVENUE se nakonec po měsíci dočkali nové střechy nad hlavou. Celek Enterprise Esports se i přes svou krátkou historii nebojí si stanovovat nejvyšší cíle, ke kterým samozřejmě nemůžou špičkové sekce. Tenhle tým byl ještě bez Monsteerra, nejnovější posily, dokonce jedinou mapu od triumfu v největší domácí lize Grunex Masters. Tam se sice museli poklonit dnešním Entropiq, ale i přesto je potenciál sekce okolo Adamela či cDe znatelný. Přestupem pod Enterprise by se tak mohla rozšiřovat možná rivalita, protože EIQ a EP proti sobě bojují už v CS:GO a PUBG.

VALORANT sestava Enterprise Esports:

 Česká republika Adam 'Adamelo' Sabol
 Česká republika Petr 'cDe' Dumek
 Česká republika Otakar 'BRUCLON' Víšek
 Česká republika Martin 'MAGNUM' Penkov
 Česká republika Ondřej 'MONSTEERR' Petrů

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.