Přejít k hlavnímu obsahu

Enterprise otevírají druhou sekci, hájit jejich barvy bude aktuální pětka MČR kvalifikace

18. 8. 2020 | 17:51 PUBG: Battlegrounds
Organizace Enterprise Esports vznikla letos na jaře a aktuálně dominuje 1. Tipsport COOL lize v CS:GO. Ambice tedy má vysoké, což se nyní bude snažit naplnit i u nového přírůstku. Poprvé od vzniku totiž Enterprise otevírají dveře novému titulu.
EP PUBG
EP PUBG

O Enterprise Esports se v minulém týdnu hodně psalo a mluvilo, protože jejich CS:GO sekce byla na bootcampu na zámku, což je opravdu netradiční a působilo to opravdu dobře. Když si k tomu připočteme úspěšné výsledky, tak vedení si musí aktuální dění pochvalovat. Tuhle náladu se nyní bude snažit ještě pozvednout nový přírůstek, kterým se stává premiérový tým PUBG divize. Do Enterprise se přesouvá parta, kterou můžete znát jako Polštář.

Jádro této sestavy tvoří od začátku sezóny trio hráčů. Josefa 'jANYY' Janouška si můžete pamatovat především z Gunrunners, Jakub 'Jackuobo' Bubelíny proslul celoročním působením ve svém týmu NemamVlasy a úspěšný rok má za sebou i Tomáš 'rusye' Mokrý, který s Online Vision Gaming vybojoval na MČR 5. místo. S nimi letos nejdéle hrál Progyy, který ale nedávno skončil a sestavu uzavřel známý streamer Jan 'TheCobra' Čičmanský.

Během sezóny se Polštáři ještě s Progyym podařilo vyhrát dva turnaje, poctivým sbíráním takřka každou středu již ale má na kontě parádních 1199 MČR bodů. Pokud se tak tým nerozpadne, postup na letošní Mistrovství České republiky mu s jistotou neuteče. Celkové 5. místo se podařilo minulý týden ubránit na prvním finále s TheCobrou, když uhráli 9. místo se 25 body. Premiéru pod novou organizací si čtveřice jistě zažije v nové měsíční MČR sérii od HAL3000, kromě toho se ale kluci budou snažit uspět také ve finské PUBG lize, která právě startuje.

PUBG sekce Enterprise Esports:

 Česká republika Josef 'jANYY' Janoušek
 Česká republika Jakub 'Jackuobo' Bubelíny
 Česká republika Tomáš 'rusye' Mokrý
 Česká republika Jan 'TheCobra' Čičmanský

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.