Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq atakují hranici 2000 MČR bodů, co změní poslední letošní přestupové období?

11. 9. 2020 | 12:05 PUBG: Battlegrounds
Předposlední měsíční série je za námi a jdeme do finiše. Vedení si ve středu pojistili Entropiq, kteří po druhém a prvním místu z kvalifikačních turnajů potvrdili formu. Na druhém místě se umístili Inside Games a celou nejlepší čtveřici utvořily týmy pouze z nejlepší pětky celoročního bodování. Vikingové naopak ovládli minulé finále, takže je jisté, že vyvrcholení sezóny bude mít grády!
MČR 2020 v CS:GO
MČR 2020 v CS:GO

Kromě bojů na čele se však pomalu začíná zamíchávat i boj kolem nejnižších postupových příček. Universe totiž stále nemají sekci a Golden Gunners sbírají bod po bodu, stejně jako 18. NoBrain nechyběli na středečním finále. Nejvíce se vším ale nyní může zamotat závěrečné přestupové období, které je poslední možností si přenést body do jiného týmu v případě přestupu. Po tomhle týdnu tak budeme chytřejší s tím, jak závěrečný měsíc celoroční kvalifikace bude vypadat, a koho bude potřeba v posledních třech otevřených turnajích a na finále sledovat.

Deadline na nahlášení přestupů je před dalším turnajem, tedy v úterý 16. září 23:59. O den později navíc budou smazány všechny body volných hráčů, kterých je aktuálně celá řada. Přestupový formulář najdete zde.

MČR 2020 v PUBG
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.