Přejít k hlavnímu obsahu

Showmatch namixovaných CS:GO a VALORANT týmů Entropiq vyhrál Tomkeejsův výběr 3:2

30. 10. 2020 | 09:22 Counter-Strike 2 VALORANT
Organizace Entropiq se svým fanouškům snaží nabízet zajímavý a unikátní obsah. Minulý týden se rozhodli využít dvou VALORANT sekcí, které se utkaly v showmatchi proti sobě, na což teď naváže dokonce interní klání ve dvou různých titulech. Na jednom serveru se totiž od 18 hodin společně postaví CS:GO a VALORANT Bravo sekce.
Entropiq
Entropiq

UPDATE: Vedle leckra byl druhým kapitánem nakonec tomkeejs, takže původního elwzoye si po získaném first picku mohl vzít právě leckr. Oba týmy však byly hodně vyrovnané, obě sestavy byly rovnoměrně namíchány. Leckr však po svém boku měl převahu CS:GO hráčů, kteří začínali na vlastním hřišti. Po mapách Dust 2 a Cache byl stav 2:0, takže při přesunu na VALORANT měl kapitán CS:GO týmu tři možnosti ukončit showmatch. Tomkeejsův výběr to ale nenechal jen tak a dokázal sérii srovnat, takže se šlo na rozhodující hru, kde se hrála 10x Jett. Větší formu nakonec opravdu ukázali tomkeejs a spol. a dokázali tedy otočit sérii do vítězného konce.

Team leckrTeam tomkeejs
 Česká republika Michal 'leckr' Kadlíček Česká republika Tomáš 'tomkeejs' Tomka
 Česká republika Jan 'elwzoy' Pařízek Česká republika Filip 'AJTT' Dolenský
 Česká republika Lukáš 'capseN' Koláčný Česká republika Jiří 'oKKo' Trojan
 Česká republika Lukáš 'M1st1ck' Kotalík Česká republika Zdeněk 'daxen' Dušek
 Česká republika Jan 'HONES' Urválek Česká republika Martin 'MaFiN' Vrána

Entropiq Bravo dokázali minulý čtvrtek porazit svou bratrskou polskou sekci poměrem 2:1, ačkoliv nehráli v plném složení, nyní však budou muset improvizovat ještě více. Kapitán týmu Jan 'elwzoy' Pařízek totiž vyzve lídra CS:GO sestavy Michala 'leckr' Kadlíčka ve dvojitém souboji, ve kterém si budou své složení vybírat z obou týmů Entropiq. Dvakrát se bude hrát CS:GO, dvakrát VALORANT, takže důležitá bude především všestrannost. Pokud by však byl po čtyřech utkáních stav nerozhodný, tak fanoušci budou mít šanci rozhodnout o tom, v jaké hře se rozhodne. Celý tento koncept by měl mít především show, takže podobné zapojení je jeho velkým plusem.

Formát vybírání hráčů je naprosto jednoduchý, představte si to podobně, jako to bývalo v tělocviku na základní škole. Dva kapitáni si vylosují, kdo bude začínat, a následně budou postupně z deseti hráčů vybírat svou sestavu, ve které miniturnaj stráví. Komentování se opět chopí Matěj 'Straty' Cihlář a celý přenos odstartuje právě draftem, který se bude streamovat. Diváci tak budou mít šanci nahlédnout za oponu, jaká bude panovat nálada.

V řadách VALORANT Bravo sekce najdeme bez výjimky hráče, kteří na titul od Riot Games přešli z jiných titulů. Elwzoy se CS:GO věnoval sice jen krátce, ale kromě toho naplno hrál Overwatch i PUBG, neméně pestrou kariéru má také oKKo, který v CS:GO patřil mezi domácí elitu. Podobně tomu je u Tomkeejse, což by z hlediska všestrannosti mohli být dva nejžádanější hráči v draftu. Mezi svěřenci leckra se naopak těžko odhaduje, do jaké míry mají VALORANT v malíku. AJTT a capseN si jej v rámci týmové aktivity zahráli ještě v dobách působení v BRUTE, jinak ale na veřejnost nic neuniklo. Interně však v Entropiq jistě proběhl průzkum, kdo jak na tom je.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.