Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq nabírá dva nové FIFA hráče z Velké Británie

28. 11. 2020 | 12:58 EA SPORTS FC 24
Entropiq zažívá týden nabušený akcí. Po oznámené spolupráci se společností Puma nyní přivádí dvě nové tváře do jejich FIFA sekce. Jde o dvojici z ostrovů, která má zkušenosti i z té nejvyšší úrovně.
FIFA 21
FIFA 21

Prvním z nových přírůstků je Owen "Venny" Venn, který se představil i v posledním ročníku ePremier League: Ve něm reprezentoval prvoligový fotbalový klub Southampton. Pod hlavičkou tohoto týmu se představil i na půdě FUT 20 Champions Cup a za jeho největší úspěch se dá považovat Gfinity Elite Series Season 4, v rámci kterého si se svými spoluhráči odnesl 19 200 dolarů.

Druhou posilou je rozený Jamajčan s britským občanstvím Akima "Fully" Byron. Bývalý reprezentant týmů jako Envy nebo Epsilon Esports se podobně jako Venny účastnil i poslední ePremier League, v níž reprezentoval Leicester. Gfinity Elite Series se Fully účastnil hned dvakrát, ve třetí a čtvrté sezóně, ale se svými týmy nakonec na prize money nedosáhl. Ve svém prvním pokusu na turnaji skončil na 9. až 10. místě, o rok později na 7. až 8. místě. 

Fully Entropiq
Štítky: Entropiq