Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq porážejí Enterprise 2:0 a stávají se šampiony finále AORUS AMD Valorant série

25. 9. 2020 | 22:38 VALORANT
Už dlouho jsme tu neměli pořádnou nálož Valorantu, tak si ji přijďte užít s námi v pátek od 18:00! Na programu totiž bude vyvrcholení naší měsíční série s AORUS a AMD, které přivítá řadu předních domácích týmů. Jmenovitě jsou to Entropiq Bravo, Inside Games, Enterprise nebo třeba Kings of Sosnovka v čele s Mazarinim. Velkým lákadlem bude samotný stream komentovaný Stratym.
AORUS AMD Valorant
AORUS AMD Valorant

AORUS AMD Valorant série se skládala ze tří kvalifikací, kde uspěly týmy Na ketu, Entropiq Bravo a Cicka123. Výhra dílčího turnaje se však nyní odmazává. Každý, kdo se dostal do velkého finále pro osm nejlepších, v něm začíná od nuly. Mezi účastníky najdeme opravdovou špičku domácí scény, takže se máte na co těšit. Vedle známých týmů vám totiž přineseme oblíbeného komentátora, celého přenosu se chopí Matěj 'Straty' Cihlář.

Štítky: AORUS, AMD, Alza.cz
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.