Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq si připisují svůj první triumf! Stály při něm obě sekce

4. 9. 2020 | 11:36 VALORANT
Už skoro před měsícem představila česká organizace Entropiq první ze svých Valorant sekcí, konkrétně tu mezinárodní. Ta se za uplynulé týdny zúčastnila řady turnajů a nejlepším umístěním bylo druhé místo v pátém turnaji GLX EU Battle. Nyní však konečně přišel triumf!
Polish Open
Polish Open

Entropiq své mezinárodní ambice netají a na této cestě nabrali i hráče ze zahraničí. Hlavní Valorant sekci tak tvoří hráči z Polska, Ruska a Ukrajiny. Jeden z hráčů se však nemohl zúčastnit turnaje Polish Open #FRAMESWINGAMES a tým se poprvé rozhodl využít hráče z Valorant Bravo sekce, konkrétně Jiřího 'oKKo' Trojana. Vůbec poprvé tak došlo k vzájemné kooperaci, která navíc přinesla ovoce.

Entropiq se do turnaje o 3 tisíce dolarů dostali skrze třetí kvalifikaci a první hrací den zakončili výhrou nad týmem PAGO, díky čemuž se už nacházeli mezi nejlepší čtveřicí. Šanci následně nedali ani ProjectD a nastal tak čas finále, kde se rozdělil celkový prize pool. V turnaji se kromě několika hráčů Entropiq nenašel nikdo mimo Polsko, takže i v souboji o titul se české organizaci postavil ryze polský výběr, konkrétně šlo o THOSE GUYS.

Úvodní Ascent byl opravdu vyrovnaný a po dvou stranách 6:6 muselo rozhodnout až v prvním prodloužení, kde si oKKo a spol. počínali zkušeněji a urvali vedení v sérii. Následoval Split, kde Entropiq začali parádně a vedli 9:3. Soupeř ale nehodil flintu do žita a neskutečně hru otočil, takže vše musel rozhodnout až Bind. Tam se zápas přeléval ze strany na stranu a rozhodovalo každé kolo. Nakonec však Entropiq byli o krůček napřed a po výhře 14:12 a prohře 11:13 tentokrát zvítězili 13:10, díky čemuž si hlavní sekce ve spolupráci s oKKem odnáší 2 tisíce dolarů za první místo. Na vůbec první titul Entropiq se můžete podívat ze záznamu přímo tady.

Polish Open
Štítky: Polish Open, Entropiq
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.