Přejít k hlavnímu obsahu

Epic Games prosí komunitu o pomoc s hledáním bugů a chyb ve Fortnite

8. 2. 2020 | 23:07 Fortnite
Bug. Slovo, které zná každý snad hráč. Epic Games vydalo nový update, ve kterém se objevila doslova hromada bugů. Studio navíc o několika problémech vlastně ani pořádně neví, a proto prosí komunitu a hráče, aby případné bugy nahlašovali.
Fortnite
Fortnite

Poslední dobou si uživatelé hry stěžovali například na lodě padající skrz mapu nebo na špatný pohyb jejich postavy. Epic Games na stížnosti zareagovalo příspěvkem, kde kromě žádosti o nahlašování problému přikládá i tutorial, jak případnou závadu nahlásit.

Jak nahlásit problém?

  • vpravo nahoře si rozbalte menu a klikněte na kolonku "Feedback"
menu
  • dále vyberte možnost "Bug"
  • do předmětu zvolte slovo "Physics" a detailně vysvětlete, kdy a kde se chyba stala, popřípadě můžete napsat, jak byste ideálně problém řešili
Bug report

Je dobré, že Epic se těmito fyzikálními chybami zabývá a prosí komunitu o pomoc. Kromě již zmíněných problémů zaznamenalo studio i jiné chyby. Například hitboxy u brokovnice. Nemusíte být ani moc dobrý hráč a špatné hitboxy se postarají o to, abyste bez problému trefili headshot, i přesto, že jste mířili vedle nepřítele. Druhá sezóna Fortnite Chapter Two přijde 20. února 2020 a vývojáři naznačili, že by do té doby měli stihnout většinu věcí opravit.

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: Fortnite update