Přejít k hlavnímu obsahu

Epic Games vyhlásili soutěž o speciální krumpáč ve skutečné velikosti

15. 1. 2021 | 10:00 Fortnite
Další streamer, který se dočká vlastního skinu, je TheGrefg. Kromě jeho speciálního skinu se můžete i zúčastnit soutěže o krumpáč, který byl vyroben ve skutečné velikosti.
Výchozí obrázek

Rok po ohlášení se dočkal svého speciálního skinu španělský streamer Thegrefg. Jedná se o další skin který je součástí Icon série. Thegrefg se stal rychle populární a dokonce drží rekord za nejvíce sledujících na streamu.

Kdy bude skin dostupný v obchodech a jaká bude jeho cena?

Nový skin bude ve hře dostupný od 16. ledna a poslední šanci ho získat budete mít 20. ledna. Cena skinu bude 1500 V-bucks, ale koupit si můžete další doplňky jako krumpáč nebo tanec. Cena všech předmětů zároveň se může pohybovat od 2200 do 3000 V-bucks. Celý pack obsahuje skin, baťůžek v podobě 3 energických koulí, krumpáč s herním ovladačem a speciální tanec. 

The Grefg
The Grefg
Zdroj: Epic Games

Jak získat nový skin zdarma?

Novinkou je i nová creative mapa, která vznikla společně s novou nabídkou skinů. Jedná se  deathrun mapu, na které musíte překonat všechny překážky, které se na vás chystají. Ti, kteří se dostanou do žebříčku 100 nejlepších výsledků, obdrží nový skin zdarma. Toto ale není jediná odměna, která na vás čeká. Ten, kdo dosáhne nejlepšího času, získá skutečný Grefg krumpáč, který je vyhotoven v životní velikosti. 

Kód serveru s creative mapou je 2778-6047-0254, takže neváhejte zkusit svoje štěstí.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: TheGrefg