Přejít k hlavnímu obsahu

Epic Games znovu odkládají 3. sezónu

6. 6. 2020 | 17:24 Fortnite
Chvíli od oznámení odložení 3. sezóny a live eventu se v Epic Games rozhodli kvůli nepokojům panujících v USA znovu odložit příchod následující sezóny.
Fortnite chapter 2 season 3
Fortnite chapter 2 season 3

Live event "The Device" se měl odehrávat dnes 6. června a nové sezóny jsme se měli dočkat 11. června. Změna přišla kvůli rychle rostoucím nepokojům v USA, podle vývojářů by nebylo morálně správné se v tuto chvíli soustředit na Fortnite. 

Kdy tedy přijde live event a nová sezóna?

Vývojáři prozatím live event odložili na 15. červen a začátek 3. sezóny na 17. červen. Epic Games doufají že všichni tento důvod pochopí, společně s odložením i zveřejnili dopis s omluvou všem fanouškům Fortnite.

Zdravíme Fortnite komunitu,
nedávné případy jsou pro nás všechny připomínka existence bezpráví a popření základních lidských práv osob barvy. Uvědomujeme si, čím si prochází naši přátelé, rodiny, spolupracovníci a blízcí, se kterými žijeme.
Věříme v rovnost a spravedlnost, diverzitu, inkluzi a jejich důležitost oproti politickým tématům. 

Náš team se nemůže dočkat 3. sezóny, avšak nyní potřebují strávit čas se svou rodinou a blízkými v tuto nehezkou chvíli. 
Live event byl přesunut na pondělí 15. června. Sezóny se dočkáte ve středu 17. června. Chápeme že toto rozhodnutí přišlo ihned po předešlém odložení, avšak ceníme si vaší trpělivosti a pochopení v těchto těžkých časech.