Přejít k hlavnímu obsahu

EPICENTER Major: Skupinová fáze je za námi

25. 6. 2019 | 14:35 Dota 2
Na posledním DPC turnaji sezóny proběhla skupinová fáze. Byli jsme svědky několika nečekaných výsledků, na které se teď podíváme.
EPICENTER Major
EPICENTER Major

Skupina A

Podle očekávání ovládli první skupinu Secret (Nisha, MidOne, Zai, Yapzor, Puppey). Nejprve zvítězili 2:0 nad Pain Gaming (Mandy, 4dr, Liposa, Thiolicor, 444) a poté rovněž 2:0 porazili Royal Never Give Up (Monet, Setsu, Flyby, Lanm, Ahfu). Fnatic (MP, Abed, iceiceice, DJ, Jabz) po prohraném duelu s RNG 1:2 se museli postavit Pain Gaming. Zde se jim podařilo otočit sérii a porazit Brazilce 2:1. Další souboj proti Číňanům o místo v Upper Bracketu jim však vůbec nevyšel a musí se tak smířit se skupinou poražených po porážce 0:2.

Skupina B

Ve skupině B jsme byli svědky velkého překvapení. Evil Geniuses (Arteezy, Sumail, s4, Crit, Fly), jedni z favoritů na vítězství celého turnaje, skončili až třetí po výhře nad Infamous (Skiter, Black, Hestejoe-Rotten, Biver, Papita) 2:0, následnou prohrou s Liquid (Miracle, w33, MindControl, Gh, Kuroky) 1:2 a do Lower Bracketu je poslali Gambit Esports (Daxak, Afoninje, AfterLife, Immersion, Fng). Konečné pořadí skupiny je toto:

  1. Liquid
  2. Gambit Esports
  3. Evil Geniuses
  4. Infamous
EPICENTER Major

Skupina C

Favorité skupiny C, tedy Virtus.Pro (Ramzes666, Noone, Pasha, Rodjer, Solo) nezvládli svlůj úvodní zápas proti Alliance (Micke, Qojqa, Boxi, Taiga, Insania) 0:2. Naopak Vici Gaming (Paparazi, Ori, Yang, Fade, Dy) se podařilo zdolat Forward Gaming (Yawar, CCnC, Sneyking, MSS, Pieliedie) 2:1. Dvě snadné hry pro Číňany znamenaly první příčku pro VG. Rusové dokázali zabojovat proti americkému týmu, a tak se posunuli do odvety s Alliance. Tentokrát byli úspěšní a zajišťují si místo v Upper Bracketu.

EPICENTER Major

Skupina D

Poslední skupinu ovládli překvapivě TNC (Gabbi, Armel, Kuku, Tims, Eyyou) po výhrách 2:1 nad OG (Ana, Topson, Ceb, Jerax, Notail) a 2:0 nad NiP (Ace, Fata, 33, Saksa, ppd). O druhé místo se nakonec porvali již zmínění NiP a PSG.LGD (Ame, Maybe, Chalice, Fy, xNova). Z postupu do Upper Bracketu se nakonec radovali Číňané, když zvítězili 2:1.

Štítky: Epicenter