Přejít k hlavnímu obsahu

ESEA Intermediate: Absolute Legends berou za 2. místo 1600 dolarů

22. 7. 2019 | 23:07 Counter-Strike 2
O Absolute Legends není v poslední době na domácí scéně příliš slyšet, ale tým okolo někdejšího mistra ČR ecka působí aktivně i na mezinárodním poli. Cenný úspěch jeho parta může získat nyní, když se po dlouhých bojích kvalifikovala do finále ligy ESEA Intermediate.
Absolute Legends
Absolute Legends

UPDATE: Finálová série se protáhla do tří map, závěrečné Inferno nakonec beneluxský celek zvládl. Absolute Legends si tak z ESEA Intermediate odnáší 1600 dolarů.

Intermediate je sice až pátou nejvyšší ligou v hierarchii ESEA a ESL, ale i přesto nabízí prize pool 8 tisíc dolarů. 400 si z této částky ukrojil už Eclot Gaming, pro který byl postup do čtvrtfinále současně i místenkou o stupínek výše. Absolute Legends to ale dotáhli ještě dále. Po výhrách nad Dragonborn eSport, Buzzkill, Zorka Gaming zvládli také dvě prodloužení v semifinále proti Playing Ducks. Na řadě je tak finále, a to v pondělí od 20:30.

Samotné druhé místo je garancí 1600 dolarů, výhra ve finále znamená ještě o 800 více. Soupeřem Absolute Legends bude GameFist z Beneluxu, který má za sebou nedávný triumf v Kayzr League Spring, kde dokázal porazit i nejznámější místní organizaci Defusekids. Určitě tak nepůjde o jednoduchého soupeře.

Aktuální sestava Absolute Legends:

 Slovensko Erik 'ecko' Koširer
 Slovensko Peter 'naturaL' Turčan
 Slovensko Jan 'DEFQONZ' Madacki
 Slovensko Martin 'creZe' Bagala
 Česká republika Jakub 'DKN' Černý

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.