Přejít k hlavnímu obsahu

ESL a Facebook rozšiřují partnerství o bezvýhradní právo. Už žádné exkluzivní streamy!

13. 2. 2019 | 21:00 Všechny hry
Přední organizátor esport akcí, ESL, rozšířil partnerství se sociální sítí Facebook, který získává bezvýhradní právo na vysílání všech turnajů pořádaných ESL.
Facebook ESL
Facebook ESL

Vlajkové lodě, jako ESL One, Intel Extreme Masters či ESL Pro League budou tedy krom jiných streamovacích platforem dostupné ke shlédnutí i na Facebooku. Jak se na věc dívá vedení ESL?

Ralf Reichert, Ředitel ESL:

„ESL přivádí dohromady globální komunitu fanoušků esportu. Naším cílem je nabídnout fanouškům z celého světa co nejúžasnější zážitek - jak v online prostředí, tak na samotných akcích. Chceme poskytnout našim divákům více možností ke sledování našich největších turnajů. Na gaming komunitu Facebooku nezapománáme, a proto jsme se rozhodli pokračovat v podpoře jejich růstu.”

Rozšíření této spolupráce nemůže ničemu uškodit. Mnoho z diváků nebylo nadšeno z myšlenky, kdy by Facebook měl být jedinou exkluzivní platformou, na které by přenosy šli sledovat. V tomto případě Facebook ale stále představuje pouze jednu z možností, což se zdá jako win-win jak pro ESL tak i pro jeho diváky. 

Štítky: ESL, Facebook