Přejít k hlavnímu obsahu

ESL představují Nationals CZ/SK 2019 v CS:GO a League of Legends

Další zajímavá soutěž pro české a slovenské hráče CS:GO a League of Legends je zde! ESL představili svůj projekt Nationals CZ/SK 2019, ve kterém se bude hrát o prize pool v hodnotě 14 000 €.
Výchozí obrázek

Velmi zajímavou soutěž pro domácí hráče Lolka a CSka dnes představila ESL. Jejich projekt, nazvaný ESL Nationals CZ/SK 2019, přinese v obou hrách souboj osmi celků, dvou pozvaných celků, určených dle umístění z nulté sezóny ESL Mistrovství ČR a Slovenska 2018, a také šesti kvalifikantů. Těmi se může stát kdokoliv, kvalifikace do soutěže jsou totiž otevřené a registrace do nich už byly spuštěny

ESL NATIONALS CZ/SK 2019

V CS:GO se účastníci nejprve potkají v jedné velké skupině hrané formátem Round-robin, ze které nakonec postoupí šestice nejlepších do Single-Elimination play-off (na vysvětlení formátu v grafické podobně se můžete podívat zde). V League of Legends se zase týmy na úvod střetnou ve dvou GSL skupinách, z nichž čeká postup do DE bracketu na všechny celky. Jejich pořadí ale rozhodne o losu (podrobněji si formát můžete zobrazit zde), ve kterém budou mít logicky úspěšnější celky velkou výhodu. Liga nabídne prize pool v hodnotě 14 000 € a chybět nebude ani LAN finále, které se odehraje v  17. a 18. května v katowické ESL aréně.

Štítky: ESL Nationals
miluju videohry a hlavně ligu legend