Přejít k hlavnímu obsahu

Esport sázky: Do finále jde BLAST Premier, zajímavé kurzy nabízí i LOL či Dota 2

15. 6. 2020 | 19:33 Všechny hry
Se startem nového týdne je tu další díl přehledu těch nejzajímavějších kurzů na esportová klání v nadcházejících dnech. Na výběr toho je u Tipsportu opět dostatek, takže ani o zajímavá utkání v esportových titulech nebude nouze.
Esport sázky
Esport sázky

Counter-Strike: Global Offensive

V CS:GO vrcholí po DreamHack Masters také BLAST Premier, kde se dočkáme dalších velkých soubojů na poli světového CS:GO. Nejvíce zaujme asi úterní duel NaVi proti Ninjas in Pyjamas, ale i severoamerické utkání mezi Liquid a EG může přinést velmi vyrovnanou partii. 

Tipsport CS:GO

League of Legends: Zaostřeno na Jižní Koreu

Ze světa League of Legends jsme si vybrali do hledáčku týmy z Jižní Koreji, kde brzy začíná liga LCK. První den oslní zejména velkým utkáním týmů DragonX a T1, které se na jaře dostaly do nejlepší trojky. Nejvyrovnanější souboj se dá pak očekávat od dalšího utkání DragonX, tentokrát od páteční BO3 série proti stříbrným Gen.G.

LOL Tipsport

Dota 2: Bitvy v Evropě i Asii

V Dotě 2 se bojuje v podstatě nepřetržitě a proto se dočkáváme tolika zápasů s kurzovou nabídkou. Tentokrát zaujmou úterní a středeční utkání v asijské BTS a evropské soutěži Beyond Epic. V obou turnajích se utkají nejlepší týmy světa, takže bude na co koukat (a sázet)!

Dota 2
Zdroj: tipsport.cz
Štítky: Tipsport, tipsport.cz