Přejít k hlavnímu obsahu

Esport sázky: Nový týden přináší spoustu nových kurzů

25. 5. 2020 | 17:00 Všechny hry
Je tu nový týden a s ním nový díl přehledu těch největších esportových akcí, na které si lze vsadit. Nově se můžou těšit i fanoušci League of Legends, ale dostane se i na Dotu, Fifu nebo CS:GO.
Esport Tipsport
Esport Tipsport

LOL: Mid-Season Cup

Konečně se fanoušci League of Legends pořádného mezinárodního klání. MSI nevyšlo, tak je tu alespoň MSC pro nejlepší týmy z Jižní Koreji a Číny. Čínské celky v posledních letech dominují, o čemž svědčí i vítězství na třech ze čtyř posledních velkých mezinárodních akcích. Korejský region má ale historii obřích úspěchů a chce si titul nejsilnější ligy získat zpět. Hned úvodní zápas mezi mistry světa FunPlus Phoenix a legendárními T1 přináší velká očekávání.

Mid-Season Cup

FIFA: COOL liga

Ve středu pokračuje COOL liga, kde uvidíme další porci zápasů nejlepších fifařů u nás. Dočkáme se souboje sparťanů Emericksona s Casterem, ale také několika soubojů na čele tabulky, včetně zápasu T9Laky vs. MikiTheGoat.

Tipsport FIFA

Dota 2: ESL One Birmingham

Souboj nejlepších týmů ukáže turnaj ESL One Birmingham. V bitvě o více než 300 tisíc dolarů se bude bojovat ve čtyřech regionech, ale nejzajímavější bude rozhodně ten evropský. V turnaji uvidíme i tři české tváře, a to BOOMa v týmu vikin.gg a dvojici Supream + SabeRLighT.

Tipsport Dota

CS:GO: DreamHack Masters Spring

Pokračuje také DreamHack Masters Spring, kde se nám prvotřídní světové týmy postarají o pořádnou show. V bojích dále pokračuje náš slovenský zástupce STYKO a jeho tým GODSENT, který čekají zápasy proti FaZe Clan a Team Spirit. 

Tipsport DreamHack
Štítky: Tipsport, tipsport.cz