Přejít k hlavnímu obsahu

Esport sázky: Vrcholí MS v NHL i FIFA COOL liga

1. 6. 2020 | 17:57 Všechny hry
První červnový týden přináší znovu sérii důležitých esportových zápasů, a to jak na domácí, tak světové úrovni. Hrát se bude třeba mistrovství světa v NHL, poslední dvě kola FIFA COOL ligy nebo světové eventy v CS:GO a Dota 2.
Esport Tipsport
Esport Tipsport

NHL: Mistrovství světa 2020

Mistrovství světa v ledním hokeji se letos bohužel nedočkáme, ale o to více baví jeho virtuální podoba. Kupodivu play-off tvoří ve skrze státy, které běžně obsazují ty nejvyšší příčky i v klasickém hokeji. Favority na celkové vítězství bude finská dvojice rottadee Tilantekija, která v herním světě patří k absolutní špičce. Své štěstí ale zkusí i Pepcastachurcik1J4rincze z ČR a Lady Brunette Fenomenem, reprezentující Slovensko. 

NHL MS

CS:GO: Začíná Blast Premier

Nejlepší Counter-Strike týmy z Evropy se proti sobě opět představí v rámci Europe Showdown. Velkými favority budou bez pochyby celky Astralis a Fnatic. Svou formu budou chtít vylepšit také mousesports s frozenem, ale konkurovat jim budou i týmy jako ENCE, NiP nebo Vitality.

CS:GO sázky

Dota 2: Zvládne BOOM projít přes LB?

V Dotě 2 se nám schyluje k play-off v turnaji ESL One Birmingham, kde náš legionář BOOM a jeho tým Vikin.gg začíná ve spodním pavouku proti FlyToMoon. Celkovými favority samozřejmě budou opět hráči Team Secret, ale v základní části ukázali kvalitní výkony i zástupci Team Nigma či VP.Prodigy

 

Dota 2

FIFA: COOL liga nabídne závěrečný boj o play-off

FIFA COOL liga už se blíží ke konci základní části. V nadcházejícím kole uvidíme třeba vzájemný zápas hráčů FC Viktoria Plzeň nebo utkání hvězdné dvojice RIIJK (Entropiq) a Emerickson (AC Sparta eSports). Situace v tabulce je nesmírně vyrovnaná a bude tak opravdu zajímavé sledovat, jak to všechno nakonec dopadne.

FIFA COOL Liga
Štítky: Tipsport, tipsport.cz