Přejít k hlavnímu obsahu

Esport sázky: Vsadit můžete na DreamHack Masters, FIFA COOL ligu i spoustu dalších událostí!

19. 5. 2020 | 08:26 Všechny hry
V sérii nových článků přinášíme informace o vypsaných kurzech pro esporty na ty nejbližší dny. Na webu Tipsport.cz získáte vysoké bonusy a nabídka esportových kurzů je opravdu obrovská, tak se pojďme společně podívat na to, kde můžete využít své nasledované zkušenosti.
Tipsport sázky
Tipsport sázky

CS:GO: DreamHack Masters

Velké souboje uvidíme v rámci DreamHack Masters, kde se představí kompletní světová špička, včetně Astralis, Liquid, NaVi nebo Fnatic. Nesmí se zapomínat ale ani na naše domácí zástupce, konkrétně dvojici slovenských legionářů: STYKO (GODSENT) a frozen (mousesports). Nejvyrovnaněji se jeví utkání North s Heroic, kde mají oba celky kurz 1,85.

CS:GO DH

FIFA: COOL liga

Ve středu vypukne čtvrté kolo FIFA COOL ligy, kde uvidíme celou řadu velkých zápasů a hned úvodní utkání mezi T9Lakym a Emericksonem může přinést velkou dávku emocí. O velké zápasy opravdu nouze nebude, jelikož v první FIFA COOL lize každý souboj nabízí velkolepou podívanou a často se rozhoduje až v prodloužení, potažmo penaltách.

FIFA COOL liga

Dota 2: OGA PIT

Zápasy nejlepších týmů uvidíme i v rámci populární hry Dota 2, konkrétně v turnaji One Game Agency. V akci uvidíme samozřejmě nejoblíbenější světové celky, jako hvězdné OG, které čeká velký zápas proti Alliance. Kurz 1,59 pro tým, který vyhrál poslední dva Internationaly je rozhodně na zvážení, ale jedno je jisté. O velké Dota 2 zápasy rozhodně nouze nebude.

Dota 2

CS:GO: Home Sweet Home Cup 5

Tohoto velkého turnaje se sice neúčastní nejužší špička jedničky mezi FPS tituly, ale stále jde o věhlasné celky, jako třeba Team Spirit, AGO či Team Secret, které oplývají kvalitou. Jen je škoda, že se tohoto turnaje tentokrát neúčastní čeští reprezentanti týmu SINNERS, kteří pořádně potrápili své věhlasné soupeře. I tak se ale bude na co koukat, zvlášť když bude hrát třeba 17. tým světového HLTV žebříčku, Team Spirit

CSGO sázky
Štítky: Tipsport, tipsport.cz