Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba před MČR přivádí nové AD Carry

4. 11. 2019 | 18:35 League of Legends
League of Legends tým eSuby mění těsně před Gillette MČR svoji sestavu. Do týmu míří Michal "Sirinox" Veit, který nahradí Lukáše "PiOka" Lorince.
Výchozí obrázek

Esuba mění sestavu po 4 měsících, kdy zvládli vyhrát obě velké domácí soutěže - ESL Nationals a domácí ligu Hitpoint Masters. V Evropě už to tak slavné nebylo a jak v ESL Eurocupu, tak v letních European Masters se eSubákům nepovedlo postoupit ze skupinové fáze.

„Sirinox mi byl mnohokrát doporučován, protože se umí rychle učit novým věcem. Nebyli jsme spokojení s výkony spodní lajny a po dlouhém zkoušení jsme se rozhodli pro spojení Sirinox + Vasked. Snad to byl dobrý krok, který nám pomůže se posunovat dál jako tým,”

zadoufal trenér Tomáš "Nightshare" Kněžínek ve vyjádření pro týmový web. 

Sirinox eSuba

Sirinox začal sezonu v eXtatus, se kterými obsadil v jarní sezoně domácí ligy 3. až 4. místo. Brzy poté se sestava rapidně proměnila a přešla pod organizaci Rift Rats se kterou Sirinox zvládl postoupit do finále ESL Nationals, a tam právě proti eSubě padl. Stejně pro Sirinoxe dopadlo i finále Hitpoint LEGENDs #4, kdy po boku Mortscheho či Zeussaka pod Team Brute ve finále podlehli 0:3. 

Aktuální soupiska eSuby:

 Slovensko Ondrej "Wondro" Kenda (Top)
 Česká republika David "Jejky" Jakubec (Jungle)
 Česká republika Adam "Random" Grepl (Mid)
 Česká republika Michal "Sirinox" Veit (Bot)
 Česká republika Václav "Vasked" Benda (Support)

Gillette MČR 2019
Štítky: Sirinox, eSuba, MČR