Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba se vrací do světa PUBG, do svých řad vítá tým FerrariBreach v čele se spajKKem

25. 4. 2019 | 17:58 PUBG: Battlegrounds
Po prosincové kauze spojené s bany dvou hráčů přímo od PUBG Corp. se eSuba od podpory oblíbeného battle royale titulu distancovala. Domácí turnaje však nabírají na obrátkách a přední domácí organizace se vrací do akce. Jejich barvy bude hájit čtvrtý tým aktuálního MČR pořadí, dosud známý jako FerrariBreach.
eSuba PUBG
eSuba PUBG

Největší osobností nové eSubácké PUBG sestavy je nepochybně oblíbený streamer Martin 'spajKK' Beneš, který má za sebou angažmá v Dignitas a na domácí scéně patří již od prvních turnajů k nejznámějším tvářím, a často i hlasům, protože se v rámci Grunex aktivně věnuje i komentování. Kapitánem tohoto celku je však někdo jiný, bývalý hráč Alza Gaming Patrik 'Dudyss' Dudek, kde se poprvé potkal i se třetím hráčem této sestavy Jiřím 'oKKo' Trojanem, který má jako jeden z nejvšestrannějších hráčů za sebou minulost v eSubě již z dob Counter-Strike: Global Offensive. Celou čtveřici uzavírá loňský mistr České republiky David 'Crowley' Haraším. Pro širší veřejnost jde možná o nejméně známého člena týmu, to však kompenzuje svými vytříbenými dovednostmi.

Všichni čtyři jsme rádi, že jsme se jako tým mohli přesunout pod eSubu, která je stálou jedničkou na poli esportu u nás. Jako tým už spolu působíme nějaký čas a přesun pod eSubu nás posune zase o kus dál. Náš cíl je postupně se co nejlépe umisťovat v kvalifikacích na MČR, vyhrát PLAYzone Challenge v Brně a na konci roku vyhrát i samotné Mistrovství České republiky v PUBG.

vyjádřil se v oficiální zprávě sám kapitán týmu Dudyss.

NVIDIA
Po téměř půl roce jsme u nás opět otevřeli téma PUBG sekce. Shodou okolností nás téměř ve stejnou dobu kontaktoval spajKK, že by nás rád reprezentoval se svým týmem na domácí scéně. Jelikož jsme dva hráče znali již delší dobu, tak jednání s celým týmem probíhalo naprosto bezproblémově.

Obě strany jsme si řekly naše priority pro letošní rok a já jsem velmi rád, že je mohu přivítat v našem týmu. Cíl je tedy jasný, úspěšná kvalifikace a následná výhra na MČR 2019. Klukům přeji hodně štěstí a fanouškům ohromné díky za podporu.

doplnil zástupce managementu Alexandr Ambróz.

Nová PUBG sestava týmu eSuba:

 Česká republika Martin 'spajKK' Beneš
 Česká republika Jiří 'oKKo' Trojan
 Česká republika David 'Crowley' Haraším
 Česká republika Patrik 'Dudyss' Dudek

Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.