Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba spouští novou LoL akademii s Vodafonem

15. 9. 2018 | 13:23 League of Legends
Podruhé v historii eSuba představuje projekt LoL akademie, do které se má šanci probojovat každý z vás – #jetovtobě?
eSuba.VODAFONE
eSuba.VODAFONE

Nově navázanou spolupráci už eSuba poodhalila v rámci projektu futurejobs, jehož je progaming součástí a právě LoL sestava eSuby jej reprezentuje. Tým v čele se zkušeným trenérem Tomášem 'Nightshare' Kněžínkem však už brzy nebude jedinou League of Legends sekcí eSuby. Ve spolupráci s Vodafonem byl koncem pracovního týdne odhalen nový projekt s názvem eSuba VODAFONE Academy.

Není to poprvé, kdy se eSuba rozhodla vytvořit LoL akademii, její princip ale bude podobný. Počínaje 6. říjnem odstartují kvalifikace na jednotlivé pozice na Summoner's Riftu, odkud postoupí vždy nejlepší desítka. Finále se odehraje 18. až 21. října a hráči zde budou náhodně rozřazeni do deseti týmů. Ze vzájemných zápasů poté porota složená ze zástupců hlavního týmu eSuby vybere deset finalistů, kteří se pouze týden před Mistrovstvím České republiky utkají o půlroční kontrakty jako nová sestava eSuba VODAFONE Academy. Vedle hardwarové a další podpory je jedním z benefitů podpisu v eSubě i návštěva světově proslulé akce Intel Extreme Masters Katowice.

Jak se zúčastnit výběrových kvalifikací na jednotlivé pozice?

  • Top Lane – 6. října od 10:00 – registrace zde
  • Jungle – 7. října od 10:00 – registrace zde
  • Mid Lane – 13. října od 10:00 – registrace zde
  • AD Carry – 14. října od 10:00 – registrace zde
  • Support – 14. října od 10:00 – registrace zde
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.