Přejít k hlavnímu obsahu

Evil Geniuses míří premiérově do čela světového žebříčku

28. 10. 2019 | 19:41 Counter-Strike 2
Když se začátkem června připojil k tehdejším NRG stanislaw, ani jednou tým nevypadl z nejlepší světové desítky. Nyní však přichází pokoření dalšího milníku, a tím je pokoření úplného čela.
Výchozí obrázek

Evil Geniuses zaměstnávají CS:GO tým teprve měsíc a ten má své první velké cíle již splněny. Kromě výpadku na DH Masters Malmö zvládl tým kolem tarika vyhrát ESL One New York a minulý týden i StarSeries i-League S8. Díky absenci Astralis a Liquid, dvou předcházejících světových jedniček, tak měli EG jedinečnou se do čela vyhoupnout. Až na jedno zakopnutí ve skupinách nedali svým soupeřům šanci a o 30 bodů se posunuli před Astralis. Sesun ze stupňů vítězů naopak zažil Team Liquid, který po svém znovuzrození předehnali Fnatic.

HLTV ranking
MČR 2019
Štítky: HLTV ranking
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.