Přejít k hlavnímu obsahu

Evil Geniuses podruhé za půl roku mění logo. Povedl se konečně tento pokus?

20. 5. 2020 | 17:36 Všechny hry
Proměn vizuálních identit bylo v roce 2019 opravdu hodně a totéž se 12. prosince uskutečnilo také v legendární organizaci Evil Geniuses, jejíž historie sahá do konce 20. století. Po celou ji provázelo ikonické logo s písmeny EG, jehož změnu nesli fanoušci opravdu špatně.
Evil Geniuses
Evil Geniuses

Dnešní den značí návrat ke kořenům, protože do hlavního logotypu Evil Geniuses se vrací ikonická dvě písmena. Oproti původnímu logu na tom novém najdeme tři změny – kulatější tvar, odmazání kruhového obrysu a přidání dvou patek – díky čemuž působí moderně. Celou identitu navíc doprovází tradiční barva této organizace, půlnoční modrá, která je hlavní dominantou i nových dresů, jež najdete níže spolu s vysvětlením designových změn a samotným představovacím videem. V rámci určité prezentace brandu sice zůstane nezdařené prosincové logo tvořené nápisem Evil Geniuses, ze kterého vystupuje zejména písmeno V, součástí celé vizuální image, jako doplněk ale špatné samo o sobě není. Fanoušci v prosinci nelibě nesli především naprosté odklonění od hodnot organizace a tato změna se zdá být povedeným krokem na správnou cestu.

Jak se vám líbí nejnovější logo Evil Geniuses?

Možnosti výběru
Evil Geniuses
Evil Geniuses
Štítky: Evil Geniuses
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.