Přejít k hlavnímu obsahu

Evil Geniuses představili zbrusu nové logo. Jak se vám líbí?

13. 12. 2019 | 06:50 Všechny hry
Se změnou vizuálních identit zejména zámořských organizací se v poslední době roztrhl pytel. Další na řadu přichází Evil Geniuses, kteří vyměňují ikonické logo EG za, na první pohled, obyčejný nápis.
Evil Geniuses
Evil Geniuses

Nejznámějším případem rebrandingu poslední dob jsou Dignitas, kteří ale aspoň představili kompletní novou identitu, více verzí log a podobně. Také u Complexity změna dávala propojením s Dallas Cowboys svým způsobem smysl. Ale u Evil Geniuses se přílišné pochopení v první vlně reakcí opravdu nenachází.

Pokud se na nové logo podíváte, místo zkratky EG spatříte nápis Evil Geniuses, ze kterého vystupuje písmeno V, které dosud používané v brandu EG nebylo. Celkově působí logo dojmem spíše nějakého filmu, než esportové organizace. Právě to by ale mohl ten hlavní motiv změny, brandově se více přiblížit mainstreamu.

Štítky: Evil Geniuses
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.