Přejít k hlavnímu obsahu

Exkluzivní ukázka z úplného Phoenixova gameplaye

3. 4. 2020 | 19:03 VALORANT
Pro všechny z vás, kteří jsou natěšeni na kompletní gameplay, vám přinášíme hned několik exkluzivních ukázek. Můžete tak sledovat českého streamera CzechClouda a sami zhodnotit, jak se popral se svou první zkušeností s Valorantem. V tomto článku budete mít přímo možnost se více sblížit s agentem Phoenixem.
Phoenix Gameplay
Phoenix Gameplay

Konečně se můžete blíže podívat, jak opravdu bude fungovat britský agent Phoenix přímo v akci. Jak nám již napovídá jeho jméno, Phoenix skutečně pracuje s ohnivými schopnostmi, které mu efektivně pomáhají získat výhodu přímo v boji. Každý hratelný charakter vyniká v něčem jiném, ale věc, která dělá tohoto agenta tak nebezpečného, je jeho všestrannost. Kromě podpůrných kouzel, které mu pomáhají převzít kontrolu nad bojištěm, má v arzenálu také pořádnou dávku poškození, nemluvě o jeho schopnosti se během boje znovu oživit, jako opravdový fénix. Abychom vám vaše seznamování s Phoenixem ještě více ulehčili, vypíšeme si zde, jak vlastně fungují všechny jeho schopnosti.

  • Hot Hands - agent vhodí na bojiště ohnivou kouli, která po krátké době exploduje a vytvoří ohnivou zónu, co navíc poškozuje všechny soupeře. Pokud je ovšem v zóne sám Phoenix, životy se mu naopak obnovují.
  • Blaze - Phoenix vytvoří ohnivou zeď, která zablokuje nepřátelskou vizi a k tomu uděluje poškození každému, kdo skrze ni projde.
  • Curveball - v podstatě funguje jako flashbang, co po krátké době exploduje a oslepí všechny agenty, kteří se dívají směrem k výbuchu.
  • Ultimátní kouzlo: Run it Back - označí se agentova současná pozice a pokud Phoenix v průběhu této schopnosti zemře, znovu se na daném místě oživí, a to rovnou s plnými životy.
Štítky: CzechCloud