Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus pod svá křídla nabírají silný tým ZweiTap

4. 2. 2019 | 18:11 PUBG: Battlegrounds
Po rozpadu bývalé sestavy se eXtatus dnešním dnem vrací do světa PlayerUnknown's Battlegrounds. Vyvolenými se stali hráči týmu, který od konce minulého roku hrál pohromadě pod názvem ZweiTap.
Výchozí obrázek

I přes pozdně podzimní rozpad bývalých eXtatus, jejichž největším úspěchem bylo stříbro z Mistrovství Slovenska, vedení organizace nezanevřelo na populární esportový titul. Nově budou červený plamen hájit hráči, kteří kromě kompetitivních turnajů mají i zkušenosti z velkých streamerských klání, jako je například Broadcaster Royale v USA. Partu uzavírá i jeden z bývalých eXtatusáků, Stanislav 'arSHO' Hrevúš, který se tak vrací na místo činu. Zbylou trojici pak pravidelně mohou fandové PUBG sledovat na jejich streamech na Twitchi.

Ještě pod názvem ZweiTap se dnešní akvizice eXtatus stala šampiony naší HyperX Squad Series, na což česko-slovenská parta bohužel v lednovém finále nenavázala, ale jistě ji uvidíme následující čtvrtky opět v akci.

Kompletní složení týmu je následující:

 Slovensko Stanislav 'arSHO' Hrevúš
 Slovensko Filip 'RedgieBeardo' Tutko
 Česká republika Dominik 'Hawki' Gryga
 Česká republika Vojtěch 'Double' Ptáček

Štítky: eXtatus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.