Přejít k hlavnímu obsahu

FACEIT se již zítra chystá zahájit svůj kompetitivní systém PUBG

27. 9. 2018 | 22:22 PUBG: Battlegrounds
Jak všichni víme, FACEIT je světoznámá herní platforma proslavená především díky CS:GO. Už je to nějaký ten pátek a FACEIT nyní zavedl betu pro slavnou hru PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS. Funkčnost PUBG na platformě nebyla úplně stoprocentní, ale to už je teď minulostí.
Výchozí obrázek

Po čekání se hodně hráčů konečně dostalo ke změně nastavení, která se týká možností vytvářet svoje vlastní turnaje a ligy, jak jsme zvyklí v případě CS:GO. Mnoho partnerů se již podle FACEITU přihlásilo k hostitelským soutěžím o služby, včetně týmů SK Gaming a Liquid, které patří mezi nejproduktivnější organizace ve scéně PUBG. FACEIT odtajnil také čísla po zveřejnění bety v polovině srpna. V té době bylo zaznamenáno celkem 200 000 registrací. Zajímavé je, že FACEIT také zjistil, že 50 procent hráčů CS:GO hraje zároveň i PUBG.

FACEIT PUBG

Herní platforma FACEIT poskytuje na svých webových stránkách strukturovaný systém postupů konkurence schopné PUBG, aby hráči měli možnost naučit se základy hry a nebo se stát hráčským profesionálem. Hráči samozřejmě tento krok ze strany platformy přivítali s vřelými díky a brousí si zuby na kuřecí večeři.