Přejít k hlavnímu obsahu

Fadee Gaming pod svá křídla nabírá elitní domácí sekci

24. 10. 2019 | 18:04 Rainbow Six: Siege
Společnost Fadee se dříve věnovala podpoře hráčů pod názvem Fadee Esport. Tato značka se však stáhla do ústraní, aby se začátkem tohoto týdne znovuzrodila jako Fadee Gaming. Vedení organizace nelení a mezi prvními sekcemi nabírá jednu z nejlepších na domácí scéně ve své hře.
Výchozí obrázek
MČR 2019

Prvním reprezentantem Fadee Gaming se včera stal závodník Pavel Reigl, kterého můžete znát třeba z domácího šampionátu Virtual GP. Nyní ale k Rainbow Six Siege, kde se vedení organizace podařilo při svém znovuzrození ulovit opravdovou špičku. Fadee Gaming totiž bude reprezentovat tým KaYEET, který letos již dříve působil v Moops a má na kontě tituly z obou velkých domácích LAN akcích letošní sezóny – PLAYzone Challenge a Mistrovství Slovenska. Ještě pod původním názvem se týmu sice nepodařilo postoupit na DELL Mistrovství České republiky, kde se střetli se svými rivaly z Lan Party Hotelu, o tomto víkendu však budou jasně největším kandidátem na postup. Do těchto tedy premiérově nastoupí již pod novým jménem.

Aktuální složení Siege týmu Fadee Gaming:

 Česká republika Martin 'Yuki' Kabele
 Česká republika David 'Assassin' Sléha
 Česká republika Lukáš 'EideTic' Křivánek
 Česká republika​​​​​​​ Jan 'HanzT' Endrych
 Česká republika​​​​​​​ Jan 'yaNNNNNgoo' Holota

Fadee Gaming
Štítky: Fadee
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.