Přejít k hlavnímu obsahu

Fall Guys bude mít stejný anti-cheat systém jako Fortnite!

8. 9. 2020 | 08:00 Fortnite
Šťastná a spokojená komunita je jednou z klíčových věcí pro hru, takže se lidé od Fall Guys rozhodli, že do hry přidají stejný anti-cheat systém, jako se používá v jiných velkých hrách. Tím myslíme například Fortnite.
fall
fall

Hned jak hra vstoupila na scénu, stalo se podvádění v ní jedním z hlavních témat. Navzdory tomu, že se jedná o jednodušší Battle Royale hru, najdou se i tací hráči, kteří se uchylují k podvádění, aby dosáhli odměn. V novém postu na Fall Guys Twitteru se Bean Bot za tuto nepříjemnost omlouvá a zároveň ohlašuje blížící se aktualizaci, která tento problém vymýtí jednou pro vždy.  

Jak už jsme psali výše a jak se můžeme dočíst v postu, do hry bude přidán nový anti-cheat systém, který zabrání podvodníkům zneužívat software třetích stran k nekalostem. Dotyčný anti-cheat je už používán dalšími velkými tituly, jako je třeba Fortnite, takže je jisté, že tvrdě zasáhne proti těm, kteří budou porušovat pravidla hry. Aktualizace by měla proběhnout v příštích několika týdnech. Ti, co se nedokážou smířit s porážkou a budou podvádět i nadále, čeká oprávněný ban. Lidé z Fall Guys v minulosti poprosili hráče, aby je přestali informovat o hackerech, jelikož situace s nimi byla velmi rozsáhlá, a to i přes každodenní blokování stovek z nich. Bohužel, bez ohledu na platformu se občas musíme ve hře potýkat i s takovými lidmi, a je velmi smutné, že se k takovým činům dokáží uchýlit i v takové zábavné party hře, jako je Fall Guys.  

Zdroj: www.ginx.tv
Štítky: Fall Guys,