Přejít k hlavnímu obsahu

FalleN nahradil Cristiana Ronalda na obalu šamponu

10. 2. 2020 | 08:00 Counter-Strike 2
Firma Clear, výrobce šamponů proti lupům, se spojila s brazilským střelcem FalleNem, který na obalu jejich série šamponů v Brazílii nahrazuje známého portugalského fotbalistu Cristiana Ronalda, bývalou hlavní tvář společnosti.
Clear shampoo
Clear shampoo

O esportu se už dnes mluví jako o nástupci dnešních sportů. Jeho popularita raketově roste a láká především masy mladých lidí, což je atraktivní pro mnoho firem, které využívají profesionální hráče k propagaci svých produktů. Například v roce 2016 figuroval v reklamě na švédský jogurt Yoggi olofmeister, jeden z předních hráčů CSGO. Mercedes-Benz o dva roky později použil záběry z Dota 2 turnaje jako motiv pro reklamu na jeden ze svých automobilů.

PLAYzone Challenge 2020

Nyní na scénu vstupuje francouzský výrobce šamponů Clear a pro spolupráci si vybral brazilskou legendu hry CSGO, FalleNa. Kapitán týmu MIBR už dříve s touto společností kooperoval, v srpnu 2019 si zahrál v reklamě na tentýž šampon, na jehož obalu nyní nahradil známého portugalského fotbalistu Cristiana Ronalda.

Bohužel, ani přes jeho novou spolupráci se jeho týmu příliš nedaří, selhali v kvalifikaci na IEM Katowice 2020 a na BLAST Premier: Spring 2020 se umístili na desátém až dvanáctém místě.

Štítky: FalleN