Přejít k hlavnímu obsahu

Ferrari Peek nachází domov u Entropiq: Naším hlavním cílem je stát se Tier 1 týmem

13. 8. 2020 | 18:02 VALORANT
Žádná ekonomická krize jako by neexistovala, Entropiq jdou do plných! Po akvizici mezinárodního Valorant týmu představují další posilu svých řad, nejde však o CS:GO nebo třeba Dotu 2, ale opět o Valorant. Tentokrát však volba padla na českou sestavu.
Entropiq Bravo
Entropiq Bravo

Velké domácí organizace zatím otálejí a čekají na správnou příležitost, kdy vstoupit na Valorant scénu. Po Inside Games nyní dělají důležitý krok v Entropiq, když po zahraniční akvizici budou působit také v domácích vodách. Novým týmem s označením Entropiq Bravo se nestává nikdo jiný, než dosavadní domácí jednička Ferrari Peek, která o minulém víkendu ovládla grandfinále Grunex Masters a je jednou z mála týmů, kdo po této dlouhodobé soutěži neprojde žádnými změnami. Odměna za dlouhodobou výdrž a hraní naplno tedy přichází právě nyní.

Domácí scénu mají pod palcem a kromě bránění lokálního trůnu začne přicházet čím dál více výzev i v zahraničí, kam by měly směřovat další logické cíle týmu dnes již bývalého Ferrari Peeku. Největším úspěchem mimo hranice České republiky a Slovenska je dvojitý triumf z šestého týdnu Liquid Valorant Academy. Současně se však nabízí srovnání s "hlavní" sekcí Entropiq, která skýtá hráče z Polska, Ruska a Ukrajiny. Dá se totiž očekávat, že se brzy na zahraničních turnajích začnou potkávat a jméno Entropiq tak začne prorážet do Evropy!

Kompletní sestava Entropiq Bravo:

 Česká republika Jan 'elwzoy' Pařízek
 Česká republika Ondřej 'sT4mZ' Gofroj
 Česká republika Lukáš 'M1st1ck' Kotalík
 Česká republika Tomáš 'Tomkeejs' Tomka
 Česká republika Jiří 'oKKo' Trojan

 Česká republika David 'Davsa' Halberštát – trenér

Ještě donedávna jsme si dávali dvouměsíční pauzu, jelikož oKKo měl kratší angažmá v Evropě a my nebyli schopni po několika tryoutech najít adekvátní náhradu. Pokud budeme aktivně trénovat a dávat tomu maximum, tak věřím, že se do pár měsíců můžeme v Evropě dostat do TOP 10 a i výhry v domácích turnajích by potom měly být přesvědčivější,

hlásí ambiciózní sekce v rámci oficiálního oznámení na webu organizace.

Společnost Riot Games je jedním z největších hráčů v herním průmyslu, proto pro nás bylo absolutní prioritou mít vlastní tým Valorantu. Nakonec to dopadlo tak, že máme týmy dva,

doplňuje s úsměvem na tváři zakladatel Entropiq Martin Kabrhel.

Zdroj: entropiq.gg
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.