Přejít k hlavnímu obsahu

FIFA Pro Clubs turnaj od eKoVy míří do finiše, play-off bude komentovat Koozy

4. 8. 2020 | 13:19 EA SPORTS FC 24
Už tuto neděli 9. srpna se odehrají semifinálové bitvy a následně i finálové vyvrcholení pilotního eKoVy Cupu ve FIFA Pro Clubs. Vybrané semifinále a finálový zápas neodkomentuje nikdo jiný než Filip “Koozy” Lejček, pro něhož to bude premiéra v tomto módu. Jako zkušený profesionál si s tím ale určitě poradí!
Koozy
Koozy

Osmičlenný turnaj z počátku provázely menší technické potíže, ale i přesto byla k vidění spousta skvělých zápasů. Boje o titul tak slibují unikátní podívanou a to nejlepší, co domácí FIFA Pro Clubs scéna nabízí. Největším šlágrem skupinové fáze byl boj v áčku mezi eKoVy a novou sestavu FC Viktorie Plzeň, kde domácí tým jednou vyhrál a jednou remizoval. Vůbec bychom se však nedivili, pokud by se oba týmy znovu potkaly ve finále. I přes nepostup dále se ale stydět za co nemají ani Cypové a Galacticos, kteří určitě nasbírali zkušenosti k nezaplacení.

Skupina B se dohrála o něco později, zamotaná však byla až do posledního zápasu. I přes jednu prohru si zde jako první zajistil postup Litvínoff, který čekal, jak to všechno za ním dopadne. Druhé místo sice drželi borci z Blue Oyster, ti ale museli čekat na dohrání dvojzápasu třetího se čtvrtým. Severka a Podlipan si však na závěr zamotané skupiny rozdělily body stejným poměrem, a tak do play-off bohužel nepostoupil ani jeden z nich. Vyřazovací fáze slibuje mnohé, tak si nezapomeňte zapsat do kalendářů neděli 9. srpna, kdy poznáme šampiona.

V tomto kolektivním herním režimu není vůbec jednoduché domluvit hrací termín pro odehrání jednoho hracího kola, protože se na něm musí shodnout 22 hráčů, kteří pracují, mají malé či velké děti a spoustu dalších povinností. Ale i přesto celá komunikace a odehrání jednotlivých zápasů proběhla v pořádku. Tímto bych chtěl poděkovat všem zúčastněným lidem a týmům za účast v našem turnaji, který určitě naplnil svůj cíl dalšího zviditelnění režimu Pro Clubs na naší scéně. Jsme rádi, že se v našich stopách popularizace Pro Clubs vydal tým Vesani FC a ve spolupráci s Inaequalis spojil svůj tým s FCVP esport,

říká David “HULK“ Kotrman, předseda spolku eKoVy.

eKoVy Cup

Štítky: ekovy
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.