Přejít k hlavnímu obsahu

Finále FORTUNA COOL lig nabídne největší projekci v historii českého esportu

25. 4. 2019 | 15:38 Counter-Strike 2 Hearthstone
Základní část FORTUNA COOL ligy v Hearthstone i CS:GO je v plném proudu a je tedy nejvyšší čas oznámit, co vás čeká na samotném LAN finále. Ty nejlepší domácí hráče budete moci na začátku června sledovat v akci na velkém plátně. Jarní sezóny FORTUNA COOL lig vyvrcholí v prostorách multikina CineStar na pražském Andělu!
CineStar Anděl
CineStar Anděl

Vloni na jaře bojovaly nejúspěšnější celky z online části COOL ligy v Hearthstone a CS:GO v Divadle Archa a i letos se LAN finále odehraje na místě, na kterém lze jinak sledovat skvělé herecké výkony. Pódium ale nahradí stříbrné plátno, letos se totiž FORTUNA COOL liga podívá do multikina CineStar na Andělu. Nejlepší domácí hráči Counter-Strike a HS zavítají do prostorů tohoto kulturního střediska 1. a 2. června a jejich výkony budete moci přímo na místě s profesionálním komentářem sledovat na největší projekci v historii českého esportu!

CineStar, Praha Anděl

Místo filmů totiž budou na plátně promítány souboje o titul z jarní sezóny FORTUNA COOL ligy 2019 a to z akce dělá na české poměry opravdový unikát – na větší obrazovce u nás zkrátka esport sledovat nejde! Poprvé za celou dobu trvání COOL ligy bude LAN finále rozprostřeno na oba dva dny a grandfinále CS:GO části bude navíc hráno formátem BO5, což znamená, že úchvatnou atmosféru turnaje si budete moci užít opravdu dosytosti.

A kdybyste náhodou byli z fandění unaveni, na akci samozřejmě nebudou chybět ani stánky s občerstvením či doprovodným programem. Vstupenky vyjdou do prodeje již brzy, nezapomeňte tedy sledovat oficiální Facebook událost a stránku COOL Esport, abyste byli o jejich vydání do oběhu informování co nejdříve a o místo na tomto jedinečném eventu nepřišli.

Štítky: COOL liga
miluju videohry a hlavně ligu legend