Přejít k hlavnímu obsahu

Finále turnaje LOBBY se odehraje o víkendu v online podobě

13. 4. 2021 | 10:00 Counter-Strike 2 League of Legends
LOBBY, největší esportová událost ve Zlínském kraji, za níž stojí studenti z Univerzity Tomáše Bati, se vrací již potřetí - tentokrát v trochu neobvyklé podobě. Událost se totiž odehraje online.
LOBBY
LOBBY
Zdroj: LOBBY

LOBBY je herní projekt pořádaný studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Cílem tohoto projektu je propojit hráčskou komunitu hraním celosvětově oblíbených her a zároveň přinést fanouškům esportu novinky ze světa esportu a technologií. 

Hrát se budou tituly jako League of Legends a CS: GO. Akce se odehraje již potřetí, loňský ročník musel být bohužel kvůli koronavirové pandemii zrušen. Vzhledem k opatřením není možné, aby akce proběhla naživo, organizátoři to však nevzdali. LOBBY bude, jenom tentokrát virtuálně. Play-off CS: GO proběhne 10. dubna, play-off LoL hned následující den, vše formou single elimination. Finále CS: GO se uskuteční 17. dubna a finále LoL o den později. Na vítězný tým čeká prize pool ve výši 50 000 Kč.   

Hlavní turnaj se odehraje tradičně ve hrách LoL a CS:GO. Do kvalifikace se může zapojit úplně každý, stačí sestavit vlastní tým, zaregistrovat se (zdarma), sledovat webové stránky LOBBY a probojovat se online kvalifikacemi do grand finále, které se uskuteční prostřednictvím platformy Twitch. Obě finále budou formou komentovaného streamu. V rámci doprovodného programu na vás čeká herní kvíz a rozhovory se zajímavými osobnostmi z herního prostředí.   

„I když jen online, budete mít možnost sledovat souboje týmů. Poslechnout si odpovědi na otázky, které jsme připravili pro naše účastníky rozhovorů a budete moci zhlédnout historicky první herní kvíz,” prozradil Marek Horňák, manažer letošního ročníku LOBBY.

LOBBY
LOBBY
Zdroj: LOBBY
Štítky: LOBBY, koronavirus