Přejít k hlavnímu obsahu

Firox do nové sezóny vstoupí jako hráč Cyber Gaming

21. 1. 2020 | 02:23 Hearthstone
Cyber Gaming se po třech letech vrací na Hearthstone scénu. Své brány otevírá náborem hráče, který dlouhý čas strávil v organizaci Gifted Gaming. Firox si v nové destinaci nedává jen domácí cíle, ale rád by se podíval i do zahraničí.
Cyber Gaming Firox
Cyber Gaming Firox

První tváří Hearthstone sekce Cyber Gaming se stává Filip 'Firox' Nguyen, který byl od prosincového odchodu z Gifted Gaming bez angažmá. Tento hráč se loni například dokázal do play-off Tiger Masters na For Games, například Last Call vstříc MČR 2019 mu ale o jedinou příčku utekl. Ještě ke konci minulého roku byl hodně blízko postupu na Masters Tour v Indonésii, ve finále kvalifikace ale nestačil na Keppadu. Jak sám prohlásil už při odchodu z minulého angažmá, právě tyto turnaje jsou jeho velkým celým a rád by se na ně kvalifikoval.

Na Hearthstone se letos budu soustředit ještě víc a vyhraju vše, co půjde,

prohlašuje nový hráč Cyber Gaming svědomitě.

Štítky: Cyber Gaming, Firox
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.