Přejít k hlavnímu obsahu

Flusha byl odsouzen za krácení daní, hrozí mu 4 měsíce ve vězení

20. 11. 2020 | 11:01 Counter-Strike 2
Švédská hvězda týmu fnatic si v rodném Švédsku zadělala na pořádný problém. V roce 2015 Flusha nepřiznal na daních své výhry z turnajů, za což byl teď odsouzen a hrozí mu dokonce vězení.
flusha jail
flusha jail

Daňové přiznání je občas velká věda a i malá chyba může zadělat na pořádný problém. Své o tom ví i švédská hvězda a trojnásobný Major šampion Robin "flusha" Rönnquist. Ten se ve středu musel dostavit k soudu a vyslechnout si nemilý verdikt. Byl odsouzen za krácení daní. 

flusha csgo

Důvodem je nepřiznání výher z turnajů na daních v roce 2015. Flusha si i díky dvěma vyhraným Majorům vydělal celkem přes 177 000 dolarů. Ve Švédsku se nemusí výhry přiznávat, jedná se však pouze výhry, kde jde pouze o štěstí, například loterie. Flusha si však podle vyšetřování myslel, že do stejné kategorie spadají i výhry z turnajů, opak je však pravdou.

Daňové zákony jsou nekompromisní a Flusha si u soudu vysloužil verdikt 4 měsíců vězení. Fanoušci se však pravděpodobně nemusí bát, že budou sledovat několik měsíců fnatic bez svého kmenového hráče, trest se mu totiž promine v případě, že si odpracuje 120 hodin veřejně prospěšných prací. Kromě toho musí zaplatit pokutu ve výši 40 % původní daně, kromě původních téměř 55 000 eur za daně musí státu doplatit dalších 20 000 eur.

Zdroj: Fragbite.se
Štítky: flusha, fnatic
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.