Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite profík Aydan na streamu radostí dojal svou matku

30. 1. 2020 | 18:55 Fortnite
Profesionální hráč a streamer Aydan daroval pozdní vánoční dárek svojí matce, která se v živém přenosu neudržela a propadla slzám. Za pomoci fanoušků jí totiž zaplatil náklady na vzdělávací kurz, který podstupuje a na který si musela půjčit.
Aydan
Aydan

Aydan 'Aydan' Conrad, reprezentující tým Ghost Gaming, patří s 1,4 miliony fanoušků mezi nejznámějšími streamery hry Fortnite. Na jednom ze svých streamů se rozhodl darovat svojí matce opožděný vánoční dárek v podobě zaplacení všech nákladů na její studium a chat u toho samozřejmě nemohl chybět. Zavolat se jí tak uráčil přímo v živém přenosu. Matka však před samotným odhalením celého překvapení reagovala, že nic nepotřebuje a že pro ni už Aydan udělal víc než dost. Kdyby v ten moment jen tušila, co přijde za pár sekund.

Už je pozdě, mami. Již jsem zaplatil všechny tvé studentské půjčky,

odpověděl Aydan a dodal, že největší zásluhy mají jeho fanoušci na Twitchi.

Aydanova matka takovému skutku nejprve nechtěla uvěřit, po uvědomění se ale neubránila slzám a propadla emocím, které posléze dostaly i Aydana. Poděkovat samozřejmě musela i Twitch chatu a všem jeho divákům, kterým v závěru s nadsázkou vzkázala, ať mu všichni dají subscribe nebo Twitch Prime. Nutno dodat, že Aydan si na turnajích vydělal již přes 170 tisíc dolarů, i tak ale podobné zapojení komunity vždy srdceryvně zahřeje.

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: Aydan