Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite turnaj na PLAYzone Challenge premiérově nabídne customky!

28. 5. 2019 | 19:32 Fortnite
Pro premiérový ročník PLAYzone Challenge jsme se nebáli mezi hlavní podporované tituly přiřadit ani Fortnite, v němž se chystá největší offline akce dosud. A pro turnaj takového kalibru jsme si připravili jednu důležitou novinku. Nechystáme žádný public hunt, připraveny totiž máme vlastní custom games.
PLAYzone Challenge 2019
PLAYzone Challenge 2019

První ročník lanpárty PLAYzone Challenge se uskuteční 21. až 23. června v Brně a mezi hlavní lákadla bude patřit dosud největší domácí offline turnaj ve Fortnite. Tak by se dal označit, pokud naplní veškerá očekávání, která do něj vkládáme. Základním prize poolem turnaje je 40 000 Kč, který ale ještě postupně poroste.

Odměny budou rozděleny následovně:

  • 1. místo: 18 000 Kč
  • 2. místo: 10 000 Kč
  • 3. místo: 6 000 Kč
  • 4. místo: 4 000 Kč
  • 5. místo: 2 000 Kč
PLAYzone Challenge 2019

Hlavním tahákem celého turnaje bude poprvé v českém offline prostředí přítomnost custom games, díky kterým půjde o skutečnou jízdu pro všechny hráče i diváky. Celý turnaj odstartuje v pátek 19:00 a pokračovat se bude v sobotu i neděli od 10:00. Přesný formát a počet her budeme ještě specifikovat, ale můžeme ujistit každého, že si zahraje opravdu nadmíru. Hlavním cílem finálně zvoleného formátu je odehrání co nejvíce her.

Právě to je naplánováno již na tento pátek 31. května 23:59, kdy se platební brána na oficiálním webu akce uzavře. O to více je zarážející aktuální číslo registrovaných dvojic, ve kterých se celé klání uskuteční, které se aktuálně zastavilo na čísle osm. Dle zpětné vazby z komunity sice zájem o akci existuje, ale buďto hráči čekají na poslední chvíli, nebo se prostě jen bojí toho, že turnaj pro nízkou účast zrušíme. Chtěli bychom tak dát jasně najevo, že nic takového se konat nebude a pokud stále váháte, tak nyní již nemusíte. PLAYzone Challenge bude akcí, která tu ještě neměla obdoby a která bezesporu bude stát za to!

Příkladem celé komunitě jdou i přední domácí hráči, mezi registrovanými najdeme dvě dvojice týmů eSuba, nEophyte, Mindfinder Esports nebo Inside Games. Mezi dosud nezaplacenými je pro změnu hned pět dvojic reprezentujících Inaequalis. Stále však věříme, že zájemců o takto napěchovaný a komunitní turnaj v jednom je spousty, stačí jen se nebát, přihlásit se a za tři týdny dorazit si užít tuto velkolepou akci pro domácí scénu.

PLAYzone Challenge 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.