Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite Venom Cup: Využijte poslední šance na kvalifikaci

17. 11. 2020 | 19:27 Fortnite
Fortnite Venom Cup byl potvrzen jako další kolo z kvalifikačních turnajů Marvel Cupu. V tomto kole si můžete zahrát o Venom skin a jako v každém kole i možnost kvalifikace do Marvel Cupu, ve kterém se hraje o milion dolarů.
Fortnite Venom Cup
Fortnite Venom Cup

Finální kvalifikační kolo před blížícím se Marvel Cupem je tu. Nejen že se jedná o poslední šanci o kvalifikaci do finálního turnaje, ale taky možnost získat unikátní Venom skin. Ti šťastní, kterým se povede kvalifikovat i do Marvel Cupu, se utkají proti nejlepším hráčům z celého světa. Turnaj láká na prize pool 1 milionu dolarů. 

Venom Fortnite Cup

Venom Cup se odehraje zítra, 18. listopadu. Turnaj začne v 18:00, takže máte čas na přípravu. Turnaj se bude hrát v režimu duos, předešlé turnaje se hrály v trojicích. Takže stačí sehnat zkušeného parťáka a turnaj může začít. Turnaj najdete klasicky v menu herních módů, měl by být dostupný 30 minut před začátkem hry.

Jak získat Venom skin?

Venom skin obdrží nejlepších 1200 hráčů z každého regionu. Dostat se do žebříčku mezi 1200 nejlepších hráčů bude těžký úkol a bude záležet na každém bodu, takže určitě bude turnaj napínavé hrát. V každém kvalifikačním kole jste si mohli zahrát o speciální skin s Marvel tématikou. Celkem si můžete z kvalifikací odnést 4 skiny (Daredevil, Ghost Rider, Black Widdow a Venom). Také můžete vyhrát i Venom emote, baťůžek a Symbiote krumpáč. Předměty si budete moct brzy zakoupit v Item Shopu.

Venom skin