Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite youtubeři se ve videu chlubí vilou za miliony

11. 7. 2020 | 15:03 Fortnite
Skupina influencerů s názvem One Percent, složená z Fortnite youtuberů, si koupila vilu za miliony, kterou následně řádně vybavili a ozdobili. Bohužel občas, ačkoliv jste úspěšní a bohatí, se vám to nemusí úplně podařit. Obrovský dům spíše než domov připomíná tak trochu kancelář.
OP
OP

Nová influencerská skupina One Percent sdílela video z tour po domě, kde také informovala o svém vzniku. Pro zajímavost, skupinu tvoří docela známé osobnosti, které byly dříve členy esportové organizace Luminosity Gaming. Ve videu youtubeři s miliony odběratelů, jako jsou Randumb, Kiwiz či Formula, předvádějí svůj „majetek za miliony dolarů“, který koupili „za své vlastní prachy“. Video začíná záběrem zvenku, kde na příjezdové cestě stojí luxusní auta. Tomu se říká slušný začátek. 

„Hned jak vstoupíte, máme tu vystaveno těchto krásných 160 lahví vína,“ ukazuje Formula na začátku tour. Vzápětí dodává, že nikdo z nich však víno nepije. Ten, kdo influencerům dům prodal, jim také řekl, že na klavír uprostřed obýváku také kdysi hrál Frank Sinatra. O něm ovšem není známo, že by na piano vůbec hrál. 

Zmíněné video najdete níže: 

Na stěnách nechybí plakáty z filmů nebo loga známých značek, typu Louis Vuitton, Cartier, Dior. Zvláštní pohled je také na ložnice youtuberů, což není způsobeno tím, že v nich mají Funko Pop figurky a že na zdech visí plakáty bizardních filmů, nýbrž tím, jak jsou oproti zbytku maličké a skoro prázdné.  „Tohle je ta nejhustější věc, co jsem v životě udělal. Máme vlastní snack bar, kluci!“ říká Formula a ukazuje na skříň plnou cukrátek. 

Není žádnou výjimkou, že mladé hvězdy ze sociálních médií spolupracují, spojí své síly a sdílí jedno sídlo. Tour po vile, patřící One Percent, jsou zjevně pokusem se pochlubit jejich finančním úspěchem.Některým fanouškům se možná video líbí a přibližuje je jejich idolům. Na druhou stranu influenceři se tak svým fanouškům trochu vzdalují, když jejich domov vypadá, jako by vypadl z katalogu. 

Co si o zmíněném videu myslíte vy? Je to už "trochu moc", nebo ať se influenceři svým úspěchem chlubí bez jakýchkoliv zábran? 
 

Co říkáte na influencerskou vilu?

Super, přesně podle mého gusta.
9% (1 hlas)
Tam chci bydlet!
18% (2 hlasy)
S penězi bych naložil/a rozumněji
73% (8 hlasů)
Celkem hlasů: 11
Zdroj: kotaku.com