Přejít k hlavnímu obsahu

FORTUNA COOL liga: Analýza 5. kola

3. 5. 2019 | 10:09 Hearthstone
Fortuna COOL liga dnes nabídne již páté kolo skupinové části! Začíná se nám vyjasňovat, které týmy úspěšně míří na velké finále a kterým naopak šance pomalu vyhasínají. Pojistí si tedy už dnes někdo svou finálovou účast? Bude tento páteční večer znamenat konec šancí pro některý z týmů? Zjisti to s námi na twitch.tv/coolprima od 18:00.
FORTUNA COOL liga
FORTUNA COOL liga

Skupinová fáze se již blíží ke svému konci a prostor experimentovat už není takový jako v dřívějších kolech. Mezi 72 balíčky najdeme tentokrát 23 různých archetypů. Žádný z týmů dnes nejde označit za velmi inovativní, ale přece jen najdeme v lineupech nějaké speciality. Za zmínku určitě stojí Midrange Shaman od Neverhuntu nebo Big Mech Paladin v podání Kanyho Pirátů.

xx

V celkové rozmanitosti tedy nepozorujeme velké změny. Zajímavý je ale fakt, že se vracíme k velké dominanci archetypů v rámci některých hrdinů - Mage, Warlock, Rogue, Warrior, Druid a Hunter jsou classy, u kterých mají naše týmy jasno. Pokud se ale podíváme třeba na Shamana, najdeme dokonce 5 různých variant.

dddd

Pojďmě se ale mrknout na dnešní zápasy!

18:00 Narcis [3-1] VS Neverhunt [0-4]

19:30 Inside Games [4-0] VS Rising [1-3]

První dva zápasy toho mají hodně společného - favoriti na základě soupisky a aktuálního skore v obou případech ztrácejí na základě matchupů. Odlepí se Neverhunt z dna tabulky? Ztratí dnes IG svoji neporazitelnost?

x

21:00Kořenoví Vězni [2-2] VS  Kanyho Piráti [3-1]

Zápas těchto bratrských týmů bude určitě mít co nabídnou, protože obě strany jsou ještě velmi reálně v boji o velké finále. Předpověď je zde jasná - Vězni mají hodně navrch.

OFFstream Eclot [2-2] VS  Brave [1-3]

Na streamu dnes neuvidíme borce z Eclotu a Brave, kteří již za sebou mají předehrávku. Pokud vás zajímá tento výsledek, mrkněte ZDE.

ddd

Takhle to dnes bude vypadat. Těšíte se taky? Nezapomeňte sledovat.

Štítky: COOL liga