Přejít k hlavnímu obsahu

Fotbalový klub Wisła Kraków vstupuje do světa CS:GO

16. 10. 2019 | 23:12 Counter-Strike 2
Do esportu už z řad fotbalových klubů fušuje celá řada, jen málo z nich ale vkládá důvěru v Counter-Strike: Global Offensive. Mezi ně se však dnešním dnem přidává jeden z nejúspěšnějších polských klubů tohoto století, Wisła Kraków, a to ve spolupráci s herním vydavatelstvím All in! Games.
adwokacik
adwokacik

Wisła Kraków se tímto krokem zařazuje mezi jména jako FC Kodaň nebo Beşiktaş, která již delší dobu CS:GO podporují. Na polské scéně tak jako čtvrtí po klubech Legia Warszawa, Wisła Płock a Piast Gliwice celkově vytvářejí svou vlastní esportovou divizi. Jejich barvy bude hájit tým adwokacik, který se nedávno představil i na V4 Future Sports Festivalu. Dle HLTV.org žebříčku jde o 44. nejlepší tým světa a současnou polskou čtverku.

Sestava týmu s celým názvem Wisła All in! Games Kraków:

 Polsko Grzegorz 'SZPERO' Dziamałek
 Polsko Kacper 'kaper' Słoma
 Polsko Wiktor 'mynio' Kruk
 Polsko Piotr 'morelz' Taterka
 Polsko Grzegorz 'jedqr' Jędras

MČR 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.