Přejít k hlavnímu obsahu

fredi končí v Gunrunners, nahrazuje jej ZEDKO

11. 12. 2018 | 08:18 Counter-Strike 2
Pondělní zápasy Alienware Game Arena byly první a zároveň poslední pro dva hráče různých týmů, mezi Gunrunners a eSubou totiž nastává změna. Po úspěšném podzimu se po pěti měsících s GRS loučí fredi, do bývalé mistrovské party se naopak vrací ZEDKO. eSuba je tak nyní pouze ve čtyřech.
GRS fredi
GRS fredi

Trio Frozen, DEV7L, queztone zažilo krušný rok, když po ukončení full-time působení u eXtatus nevědělo, jaká bude budoucnost a po krachu Majestic Lions nakonec s novými posilami našlo nový domov v barvách Gunrunners. Za přítomnosti Erika 'The eLiVe' Sitha a Karla 'fredi' Královce se týmu na podzim podařilo vyhrát vše, co se tady dá, konkrétně čtyři suverénní tituly v řadě. Nyní však po pěti měsících společného působení přichází změna v sestavě.

Ta se bohužel dotkne jednoho z nejnovějších přírůstků – frediho. Zručný střelec, který nakoukl i do FPL, patří dlouhodobě mezi to nejlepší na domácí scéně, nedařilo se mu však najít správné působiště, kde by dlouhodobě zapadl. Nyní to vypadalo, že se konečně dočkal, ale po výhře MSR, FORTUNA COOL ligy, Tiger Masters, Mistrovství ČR a ESL MČSR se s týmem loučí. Právě vyvrcholení poslední jmenované ligy ještě o víkendu s týmem dohraje.

eSuba ZEDKO

Důvodem jeho výměny nejsou individuální výkony, nýbrž samotná typologie hráče, která do sestavy ne úplně pasovala. Tým se tedy s fredim loučí v dobrém a vítá staronovou posilu. K Frozenovi a spol. se z eSuby vrací Jindřich 'ZEDKO' Chyba, který ještě loni patřil do mistrovské party, která na plný úvazek ničila vše doma, pravidelně vyrážela do zahraničí a nakoukla i do TOP30 světového žebříčku. Po krátké anabázi jako in-game leader se ZEDKO vrací ke střílení a jsme zvědavi, jak se v aktuálně startující Alienware Game Aréně bude od příštího kola prezentovat opět jako fragger. eSuba se naopak musí poohlížet po novém pátém hráči, a kdo se jím stane, to je zatím ve hvězdách.

Aktuální sestava Gunrunners.AOC:

 Česká republika Patrik 'DEV7L' Stuchlík
 Slovensko Richard 'queztone' Strnátko
 Slovensko David 'Frozen' Čerňanský
 Slovensko Erik 'The eLiVe' Sith
 Česká republika Jindřich 'ZEDKO' Chyba

 Slovensko Michal 'KETUBOR' Csontoš – trenér

Štítky: Gunrunners, eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.