Přejít k hlavnímu obsahu

Fury Esport se rozcházejí se svou CS:GO sekcí, která na MČR dokázala postoupit ze skupiny smrti

13. 11. 2019 | 19:04 Counter-Strike 2
Po MČR se dají očekávat změny v sestavách, jako naznačili například Dark Tigers. Rozchod s organizací naopak oficiálně již nyní oznámili Fury Esport, kteří jako banda nováčků dokázali projít v Brně do play-off.
Výchozí obrázek

Fury Esport byli v CS:GO turnaji v rámci Vodafone MČR 2019 v CS:GO jedním z otazníků, od kterého se sice tolik neočekávalo, ale počítat se s ním muselo. Na jeho sílu nakonec doplatili Inside Games a Dark Tigers, kteří se před dovednostmi pětice v čele s Matějem 'stinx' Štorkem museli sklonit a s MČR se rozloučili již ve skupinách. Sestava Fury byla tvořená ze čtyř hráčů, kteří ještě na MČR ani jednou nebyli, a nejmladšího účastníka celého turnaje, Tomáše 'system' Zemka. Ve čtvrtfinále ale narazili na budoucího mistra a až k medaili to nedotáhli.

Během roku dokázali vyhrát také maďarské ICL a pod smlouvou byli ale právě až do konce MČR sezóny. Nyní je tedy již bez zaštítění organizace čeká dohrávka ligy ESL Nationals, která pro tuto pětici bude současně i tou poslední. Kapitán týmu nám dnes potvrdil, že kvůli neshodám sestava spolu s určitostí pokračovat nebude.

Fury Esport
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.