Přejít k hlavnímu obsahu

G2 Esports nebo Ninja budou mít vlastní skiny ve Fall Guys, věnovali totiž na charitu milion dolarů

1. 9. 2020 | 16:49 Všechny hry
Fall Guys se po svém oficiálním spuštěním stalo naprostým hitem a jednou z nejžádanějších kategorií na Twitchi. Tvůrci hry se tak chopili příležitosti se podílet na dobré věci a zorganizovali aukci, která si dala za cíl vybrat peníze pro charitativní organizaci Special Effect. Velká jména nakonec spojila síly a vybrala se neskutečná suma!
Fall Guys aukce
Fall Guys aukce

Už je tomu déle než dva týdny, co tvůrci Fall Guys vyhlásili bitvu o největší finanční příspěvek, který rozpoutal soutěž mezi největšími streamery, ale i celými organizacemi. Nejedná se však o náhodnou či bezduchou akci, celá událost měla za cíl vybrat co největší částku pro Special Effect, britskou charitativní organizaci, která se snaží co nejvíce zpřístupnit herní zážitky všem lidem s tělesným postižením po celém světě.

Vítěz, který přispěje největší částkou, si navíc vyslouží exkluzivní herní skin přímo ve Fall Guys a mnoho velkých osobností a společností okamžitě přispělo na dobrou věc. Ovšem ta největší a nejvlivnější skupina čtyř velikánů se zrodila až na poslední chvíli. Ninja, Mr. Beast, G2 Esports a AimLab se rozhodli spojit své síly a přihodit ke konci události obrovskou sumu ve výši 1 milionu dolarů, čímž překonali doposud největší nabídku 510 000 dolarů od FG Teev.

Charita si v současné situaci procházela opravdu těžkým obdobím, protože kvůli nutnosti rušit naplánované akce přicházela o obrovské množství peněz. Gigantická částka, kterou se díky Fall Guys podařilo vybrat, tak okamžitě poputuje na dobrou věc a pomůže dětem i dospělým si znovu užít hraní her za pomoci speciálních pomůcek, které do jisté míry vynahradí jejich tělesné handicapy. Navíc se fanoušci mohou těšit rovnou na 4 skiny všech zmíněných dobrodinců.