Přejít k hlavnímu obsahu

GARMEZ přestupují pod NecroRaisers

7. 7. 2018 | 23:19 Counter-Strike 2
O nových (a zejména CS:GO) sestavách NecroRaisers informujeme často, nejnovější akvizice nepřichází ani týden po tom, co bývalá sekce odešla do konkurenčního týmu ECLOT.LYNX.
Výchozí obrázek

O nových (a zejména CS:GO) sestavách NecroRaisers informujeme často, nejnovější akvizice nepřichází ani týden po tom, co bývalá sekce odešla do konkurenčního týmu ECLOT.LYNX.

Erik 'ecko' Koširer je opět na scéně a i tentokrát se představí po boku svého parťáka Petera 'naturalG' Turčana, se kterým se probojoval v barvách MARVO eSports i na loňské MČR. Koncem minulého měsíce se dali dohromady s Jurajem 'Nelv1' Minárem a Markem 'rusel' Račkem a tenhle slovenský kvartet v kompletní uzavírá Václav 'rpg' Vlach. Díky jeho přítomnosti dosud tým působil pod názvem GARMEZ eSports, to se však dnešním dnem oficiálně mění.

Vedení NecroRaisers neotálelo a pár dní po odchodu bývalého CS:GO týmu angažuje eckovu partu i přesto, že se jí na nedávném Quietus Day nedařilo a nepodařilo přejít přes druhé kolo lower bracketu. Nutno však podotknout, že sestava je pohromadě teprve pár týdnů a pokud vydrží hráči pohromadě, výkony mohou vzhledem k individuálním dovednostem jednotlivců jít pouze nahoru.

Svoji premiéru pod novou organizací tým zažil na sobotním WD MČR One Night Standu, kde ve čtvrtfinále narazil na tým VENI VIDI VICI a na tomhle měsíčním finále jej tak neuvidíme.

Nynější CS:GO sestava NecroRaisers:

{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Marek 'rusel' Račko
{#Slovenská Republika} Peter 'naturalG' Turčan
{#Česká Republika} Václav 'rpg' Vlach
{#Slovenská Republika} Juraj 'Nelv1' Minár

Zdroj: @NRCSGO
Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.