Přejít k hlavnímu obsahu

Gen.G představují čtvrtého hráče i pátého stand-ina

10. 12. 2019 | 11:37 Counter-Strike 2
Korejsko-americká organizace se po svém prvním angažování na CS:GO scéně konečně vytasili s kompletní soupiskou. Po odkoupení tří hráčů z Cloud9 nyní představují doplňky v podobě jednoho stálého a jednoho dočasného hráče.
Gen.G Esports CS:GO
Gen.G Esports CS:GO

Organizace Gen.G Esports je proslavená hned v několika hrách, naposledy se její korejská PUBG sekce dokonce stala světovými šampiony. Nyní se po dlouhém očekávání oznámil i vstup do světa CS:GO, který započal odkoupením většiny sestavy amerického týmu Cloud9.

Lídrem sestavy je daps, který si s sebou přinesl i hvězdného autimatica a koostu. Tohle trio nyní doplňuje talentovaný s0m, který dosud působil týmu Envy, svůj potenciál ale naplno ještě neukázal. Kompletní soupiska Gen.G ale známá není, pátým hráčem sice bude SicK, ten ale bude pouze jako stand-in pro nejbližší turnaje.

Gen.G budou na CS:GO scéně působit v tomhle složení:

 Spojené státy americké Timothy 'autimatic' Ta
 Kanada Damian 'daps' Steele
 Spojené státy americké Kenneth 'koosta' Suen
 Spojené státy americké Sam 's0m' Oh
 Spojené státy americké Hunter 'SicK' Mims

 Austrálie Chris 'Elmapuddy' Tebbit – trenér

Zdroj: hltv.org
Štítky: Gen.G
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.